Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi morţi în Filipine și 11 răniţi după ce un bărbat a aruncat o grenadă la o şcoală din sudul ţării

grenada

Un poliţist a fost ucis şi 11 persoane, majoritatea studenţi, au fost rănite joi după ce un bărbat a aruncat o grenadă la o şcoală din sudul Filipinelor, transmite dpa.

Suspectul, în vârstă de 65 de ani, a fost ulterior împuşcat de poliţişti, a precizat o purtătoare de cuvânt a poliţiei din provincie.

Poliţiştii au fost trimişi la Colegiul Initao din oraşul Initao, provincia Misamis Oriental, la 771 km sud de Manila, după ce au primit apeluri cu privire la prezenţa în zonă a unui suspect înarmat cu o grenadă.

Citește și: SURSE S-a pus în mișcare planul pentru izolarea PSD

Când poliţia s-a confruntat cu acesta, el a aruncat grenada, iar unul dintre agenţi a fost ucis încercând să îi protejeze pe studenţii din apropiere.

Un al doilea poliţist a fost rănit în urma exploziei, dar a reuşit să-l împuşte pe atacator. Zece studenţi au suferit răni minore în urma deflagraţiei.

Cercetările au arătat că suspectul a venit de la un birou din apropiere al Departamentului de Mediu şi Resurse Naturale, unde se prezentase pentru o problemă cu vehiculul său, care fusese surprins transportând buşteni.

Bărbatul a devenit agitat în interior, după care a fugit din clădirea departamentului şi s-a îndreptat spre şcoală cu grenada, a informat poliţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.