Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi morți și șase răniți într-un schimb de focuri între motocicliști în New Mexico

motociclisti

Două persoane au fost ucise și șase rănite într-un schimb de focuri în timpul unui miting de motocicliști la Red River, în nordul statului New Mexico, a anunțat poliția statală, citată de Reuters.

Motocicliștii au început să tragă unii în alții pe strada principală a orașului de munte, situat la aproximativ 75 de mile nord-est de capitala statului, Santa Fe, în timpul mitingului anual al motocicliștilor de Memorial Day, a declarat prin telefon primarul din Red River, Linda Calhoun. Ea a spus că trei persoane au fost ucise și cinci rănite, scrie Mediafax.

„Au fost membri ai unei bande de motocicliști”, a spus Calhoun, refuzând să ofere mai multe informații despre identitatea acestora. „Erau toți oameni din afara orașului”.

Aproximativ 28.000 de motocicliști din întreaga țară erau așteptați să participe la miting, care include muzică live și ceremonii de comemorare la Memorialul Veteranilor din Vietnam din apropiere, în Angel Fire.

Unii dintre răniți au fost transportați la spitalul din Taos, New Mexico, la aproximativ 25 de mile spre sud-vest, a precizat poliția statală pe Twitter.

Orașul Taos a interzis vânzarea de alcool după împușcături și a decretat starea de asediu.

Incidentul are loc la opt ani după ce nouă motocicliști au fost uciși și 18 răniți într-un schimb de focuri în Waco, Texas, în care au fost implicați membri ai unor grupări de motocicliști precum Bandidos și Cossacks.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.