Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi polițiști arădeni au fost arestați pentru trafic cu droguri uşoare - VIDEO

jurnaldevrancea.ro
catuse

Poliţiştii arădeni, sub coordonarea DIICOT, au organizat un flagrant în urma căruia le-au căzut în plasă două persoane care în mod normal ar fi trebuit să se afle de partea legii.

Poliţiştii arădeni au avut parte de o surpriză de proporţii atunci când au surprins doi colegi ai lor, încadraţi la Poliţia Micălaca, având canabis asupra lor. Cei doi, alături de un alt bărbat, au fost reţinuţi de anchetatori şi duşi la audieri.

Oamenii legii nu numai că făceau trafic cu droguri uşoare, ci cultivau canabis într-o pădure situată la marginea comunei Iratoşu.

"În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat că, pentru supravegherea culturii,  inculpaţii au achiziționat o dronă  în valoare de 5.900 lei iar deplasarea în teren se realiza, de regulă, pe timpul nopţii pentru conspirativitate și clandestinitate folosindu-se cagule.", se arată în comunicatul DIICOT.

Poliţiştii au efectuat percheziţii la domiciliile celor trei suspecţi, care au fost prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Unul dintre poliţişti şi civilul au fost arestaţi pentru 30 de zile. Celălalt poliţist a fost arestat la domiciliu, tot pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Scene şocante în Caraş Severin. Un echipaj al ambulanţei a fost snopit în bătaie de cel pe care voiau să-l salveze .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.