Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi răniţi în urma coliziunii între o autoutilitară şi un autoturism, pe Valea Oltului - Traficul se defăşoară alternativ

Wikipedia
ambulanta

Traficul rutier pe drumul naţional DN 7, în localitatea Racoviţa, se desfăşoară cu dificultate luni seara, în urma unui accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism şi din care au rezultat două victime ce au fost transportate la spital, potrivit Agerpres.

"Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, un bărbat de 33 de ani din municipiul Codlea, judeţul Braşov, în timp ce conducea o autoutilitara pe Drumul Naţional 7, în localitatea Racoviţa, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un alt bărbat de 71 de ani din municipiul Sibiu", au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, în urma evenimentului trei dintre pasagerii implicaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, doi dintre ei fiind transportaţi la spital.

"În evenimentul rutier au fost implicaţi patru pasageri, care s-au autoevacuat, iar trei dintre aceştia au fost evaluaţi medical. Nu au fost persoane încarcerate. Două victime, una de sex feminin şi una de sex masculin, au fost transportate la UPU Vâlcea de ambulanţele SAJ", au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea, care au asigurat în zonă şi măsuri specifice de prevenire a incendiilor.

În zonă se circulă alternativ pentru a permite poliţiştilor să efectueze cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea acestui eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.