Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi români, incendiaţi în centrul Londrei: Una dintre victime nu a supravieţuit arsurilor

Doi români au ars într-un incendiu provocat în estul Londrei. Una dintre victime a murit, iar cealaltă e în stare foarte gravă. Două persoane au fost arestate și sunt acuzate de crimă, potrivit observator.ro.

Incidentul s-a consumat în Illford, în estul Londrei, în zona unui parc, frecventată de oamenii străzii. De altfel, polițiștii britanici spun că victimele, cu vârstele de aproximativ 40 de ani, erau oameni fără adăpost.

Cei doi români locuiau într-un cort, care a fost incendiat pe 18 iunie, după ora 23.00. Unul dintre ei a murit, cu arsuri pe aproape 100% din suprafața corpului. Trupul zăcea în apropierea cortului incendiat. Omul a murit la câteva ore după incident.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

Într-un comunicat al Poliției Metropolitane se afirmă că cea de-a doua victimă a reușit să iasă la stradă, cerând ajutor și de acolo a fost preluată de serviciile de urgență. Românul a fost spitalizat cu arsuri foarte grave la unitatea specială de arși a Spitalului Broomsfield și este în comă indusă. Polițiștii londonezi au lansat un apel populației, pentru a ajuta la identificarea victimelor.

”Credem că decedatul s-ar putea numi Majea sau Manea, dar nu știm dacă acesta e numele de familie, prenumele și nici măcar dacă e numele corect. Cel de-al doilea bărbat aflat în spital în Essex s-ar putea numi Pedro sau Petra, dar, din nou, nu știm sigur”, a spus Inspectorul Șef Paul Considine, cel care conduce ancheta.

Distrugeri la cortul unde au fost incendiați românii

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

Polițiștii britanici fac apel și pentru a obține orice informație despre tragicul incident.

”Știm că amândoi bărbații lucrau ca zilieri în estul Londrei, în zonele Ilford sau Redbridge sau Barking și Dagenham, locul unde a avut incendiul fiind în vecinătatea acestor zone. Poate i-ați angajat sau au lucrat cu voi?”, spune Paul Considine în apelul său.

Doi bărbați au fost prinși de poliție, suspectați că i-au incendiat pe cei doi români. Suspecții au fost acuzați de omor, tentativă de omor și incendiere cu intenția de a pune viața în pericol. Unul dintre ei are 37 de ani, celălalt 51. Autopsia românului care a murit a fost făcută sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.