Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi septuagenari s-au luat la bătaie în Sectorul 5, în plină stradă: Până să vină poliția, unul din ei a folosit un briceag

Politia nu treceti

Scandal în plină stradă, în Sectorul 5 din București.  Doi bărbați s-au luat la bătaie în plină stradă, iar un al treilea a fost chiar rănit cu un briceag, de unul din cei doi scandalagii. Cei doi bărbați care se certau aveau 70 de ani, conform unor informații pe surse. Oamenii legii au mers la fața locului și au deschis dosar penal.

Astăzi, în jurul orei 12:30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 19 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5, doi bărbați ar fi implicați într-un conflict spontan, anunță Poliția.

Din cercetări a reieșit faptul că, în urmă altercației, o a treia persoană, care ar fi intervenit între cele două, a fost rănită în zona mâinii, cu un obiect ascuțit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 19, precum și un echipaj de prim-ajutor, care a acordat îngrijiri medicale persoanei vătămate, însă aceasta a refuzat transportul la spital.

Din investigații, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită, ulterior, fiind condusă la sediul secției.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 19, în vederea stabilirii situației de fapt și condițiile în care s-a produs evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.