Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi sirieni, depistaţi la PTF Giurgiu pe osia unui autocamion cu frigidere din Turcia

Doi cetăţeni sirieni au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră în timp ce încercau să intre ilegal în ţară, prin PTF Giurgiu, ascunşi pe osia semiremorcii unui autocamion ce transporta frigidere din Turcia pentru România, potrivit Agerpres.

' În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc, în vârstă de 53 de ani, aflat la volanul unui autocamion. Acesta transporta, conform documentelor prezentate, frigidere din Turcia pentru România. În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi pe osia semiremorcii autocamionului, două persoane de sex masculin. La cercetări a reieşit faptul că aceştia sunt cetăţeni sirieni cu vârste de 27, respectiv 28 de ani', se arată într-un comunicat de presă emis duminică de ITPF Giurgiu.

Persoanele în cauză nu deţineau documente de identitate asupra lor şi au declarat că s-au urcat pe osia semiremorcii în Bulgaria, fără ca şoferul să cunoască acest lucru şi intenţionau să ajungă ilegal în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetăţenilor sirieni, iar conform protocolului româno-bulgar, cetăţenii sirieni, şoferul şi mijlocul de transport au fost preluaţi de către reprezentaţii Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.