Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi şoferi, depistaţi conducând sub influenţa unor substanţe psihoactive

facebook.com
soferi

Doi conducători auto din Sălaj au fost depistaţi de poliţişti, în ultimele zile, în timp ce conduceau autovehiculele sub influenţa unor substanţe psihoactive, în ambele cazuri fiind întocmite dosare penale, potrivit Agerpres.

Potrivit unei informări de presă dată publicităţii marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, primul dintre ei este un bărbat de 39 de ani, depistat de poliţişti luni seara, în localitatea Panic, testarea cu aparatul DrugTest evidenţiind prezenţa unor substanţe psihoactive.

Citește și: Cum s-a SCUZAT `ȘEFU`` și `BOSSU``Claudiu Manda în fața anchetatorilor DNA

"În noaptea de luni spre marţi (31 ianuarie/1 februarie, în jurul orei 1,30), poliţiştii de ordine publică, din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău, au identificat în trafic un autoturism, care circula pa strada Ioan Nechita, condus de un tânăr, de 19 ani, din Jibou. Întrucât şoferul avea un comportament suspect, poliţiştii au solicitat sprijinul colegilor de la Biroul Rutier, în vederea testării cu aparatul DrugTest. La testarea efectuată s-a evidenţiat prezenţa mai multor substanţe psihoactive", se arată în informarea menţionată.

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost conduşi la spital, pentru recoltare de probe biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism şi tipul acestora.

Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.