Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi suporteri ai lui Lyon au fost condamnați la închisoare cu executare: s-au luat la bătaie cu forțele de ordine la meciul cu Strasbourg

www.agerpres.ro
Olympique Lyon

Doi suporteri ai echipei de fotbal Olympique Lyon au fost condamnaţi luni la doi ani de închisoare în urma incidentelor petrecute pe stadionul Groupama, în ziua de 14 ianuarie.

Incidentele au avut loc după ce Olympique Lyon a pierdut meciul disputat în comania formaţiei Strasbourg, scor 1-2. În total, patru persoane au fost condamnate pentru violenţe comise împotriva forţelor de securitate, conform  News.ro.

Tribunalul penal din Lyon a condamnat un student de 22 de ani la 10 luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare. În instanţă, acesta a recunoscut că a lovit un polţist CRS. Un al doilea tânăr a fost condamnat la opt luni de închisoare, dintre care patru cu suspendare.

Alţi doi susţinători au primit pedepse de opt luni de închisoare cu suspendare. Cei patru bărbaţi au fost, de asemenea, amendaţi cu câte 1.500 de euro fiecare. De asemenea, aceştia vor fi interzişi de pe stadion timp de doi ani, cu obligaţia să se prezinte la un departament de poliţie în timpul meciurilor echipei Olympique Lyon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.