Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi suspecți reținuți de poliția germană în cazul morții politicianului Walter Luebcke, împușcat de un simpatizant de extremă-dreapta

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Poliția germană a reținut doi suspecți în cazul morții politicianului Walter Luebcke, împușcat de un simpatizant de extremă-dreapta, care și-a recunoscut vina, au anunțat joi procurorii federali, potrivit MEDIAFAX.

Procuratura a transmis că unul dintre cei doi bărbați, identificat cu numele de Elmar J., a vândut arma pe care Stephen E.a folosit-o pentru a-l împușca pe Walter Luebcke. Legile privind viața privată din Germania interzic publicarea numelor de familie ale acestora.

Citește și: Radu Banciu iese din nou la rampă! Acesta nici nu e un partid, e un apendice al frustrărilor .

Cel de-al doilea suspect, Markus H., este bănuit că ar fi fost omul de legătură care l-a prezentat pe Stephen E. traficantului de arme, a precizat procuratura federală într-un comunicat.

Cei doi suspecți au fost arestați miercuri în orașul Kassel, unde Luebcke a fost ucis, și Hoexter, un oraș situat la 70 km nord. Locuințele acestora au fost percheziționate, potrivit procurorilor, fără a oferi alte detalii.

Citește și: Silviu Mănăstire anunță echipa pe care și-a făcut-o azi-noapte Viorica Dăncilă: ‘O să fie scandal!’

Stephan Ernst, un german în vârstă de 45 de ani, suspect în dosarul morții politicianului Walter Lübcke, și-a recunoscut fapta și a declarat că motivul crimei a fost poziția pro-imigrație a lui Lübcke, a anunțat ministrul german de Interne, Horst Seehofer, citat de The Guardian.

Walter Lübcke, fost președinte al Consiliului Regional din Kassel, a fost găsit împușcat în curtea casei sale din landul Hesse pe data de 2 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.