Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri albanezi au fost opriţi la frontiera cu Serbia: Voiau să ajungă în spaţiul Schengen

houstonchronicle.com
extradare catuse

Doi tineri albanezi, care voiau să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde din zona Jimbolia, pentru a ajunge în spaţiul Schengen, au fost opriţi, joi, la frontiera cu Serbia. ''În noaptea de miercuri spre joi, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Jimbolia au observat, cu ajutorul sistemului de termoviziune cu vedere pe timp de noapte, două persoane care se deplasau pe jos, dinspre Serbia spre România, pe direcţia localităţii de frontieră Jimbolia. Imediat s-a procedat la oprirea acestora, la aproximativ 1.000 de metri de statul vecin, conducându-le apoi la sediul instituţiei pentru cercetări'', arată un comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră Timişoara, remis joi Agerpres.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre doi bărbaţi din Albania, în vârstă de 26 respectiv 30 de ani, care au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera în România, cu scopul de a ajunge în state din spaţiul Schengen.

În baza acordului de readmisie, cetăţenii albanezi au fost predaţi autorităţilor de frontieră sârbe, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.