Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri au ajuns la spital, după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod, în Suceava

accident

Doi tineri, de 18 și 17 ani, au fost transportați, miercuri seara, la spital, după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod în orașul Rădăuți, județeul Suceava, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ultimă oră! Decizii cruciale luate de Banca Națională, după instalarea Guvernului Orban

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, accidentul rutier s-a petrecut la ieșire din Rădăuți spre localitatea Frătăuți, unde o mașină în care se aflau doi tineri a intrat într-un cap de pod.

Pompierii au găsit la locul accidentului doi tineri, un băiat conștient și o tânără care și-a pierdut cunoștința în urma accidentului.

„Este vorba despre o mașină intrată într-un cap de pod, cu două victime care primesc îngrijiri medicale de la echipaje SMURD și SAJ. În accident a fost implicat un tânăr de 18 ani, conștient, și o tânără de 16-17 ani, inconștientă, dar cu semne vitale. Ambii au fost transportați la spital", a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava.

Citește și: EXCLUSIV Avem toate contractele cu fonduri europene ale lui Dan Barna! Partener în proiecte de peste 20 de milioane de euro

În acest caz, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Suceava au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.