Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Bacău au fost reținuți și doi sunt cercetați în libertate după ce au violat o fată de 15 ani și au filmat faptele

112 politia politie

Doi tineri din Bacău au fost reținuți și doi sunt cercetați în libertate după ce au violat o fată de 15 ani și au filmat faptele.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bacău, împreună cu procurorii DIICOT Bacău, au făcut patru percheziţii domiciliare şi au pus în executare patru mandate de aducere, la locuințele unor persoane bănuite de viol şi pornografie infantilă, potrivit mediafax.ro.

Citește și: SURSE - Excluderi în PSD: primari și consilieri județeni ar fi format un cuib pro-PNL în Ilfov .

„Din cercetări a reieșit faptul că persoanele în cauză, în luna iunie, în timp ce se aflau pe un teren viran, prin punerea în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi profitând de această stare, au întreţinut raporturi sexuale cu o minoră de 15 ani, fapte pe care le-au înregistrat video cu un telefon mobil”, arată IGPR într-un comunicat de presă transmis vineri.

În urma probatoriului, doi bărbați, în vârstă de 18 și 28 de ani, au fost reținuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar alţi doi sunt cercetaţi în stare de libertate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.