Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Excluderi în PSD: primari și consilieri județeni ar fi format un cuib pro-PNL în Ilfov

psd

Doi primari de oraș, un primar de comună și doi consilieri județeni au fost excluși din PSD Ilfov. În ședința CEX din 30 iunie, celor cinci li s-a reproșat că ar fi format o grupare aservită PNL cu scopul de destabiliza organizația județeană social-democrată și a contribui la succesul liberalilor în alegerile locale din acest an, au relatat surse din PSD pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Unul din cei excluși, primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan, era președinte executiv PSD Ilfov și totuși „a participat la întâlniri cu adversarii politici, făcând strategii cu aceștia” și „participă la toate acțiunile PNL”, potrivit discuțiilor din CEX-ul PSD de la Ilfov, au declarat surse din PSD pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Alt primar de oraș, Iacob Petre, din Popești-Leordeni, dar și doi consilieri județeni PSD, au fost excluși pentru „lipsa totală de implicare în campania de la alegerile europarlamentare și prezidențiale”. „Rezultatele de la Popești-Leordeni au fost cele mai slabe din țară. Am constatat că urmăresc obținerea unui rezultat slab în județ. Iacob Petre instigă primarii PSD Ilfov și îi invită la întâlniri cu adversarii politici”, s-a mai discutat în CEX.

„Au pus la cale un plan pentru destabilizarea organizației județene PSD Ilfov si pierderea alegerilor locale, in speta si Consiliul Județean Ilfov”, s-a mai discutat în CEX.

„Gheorghe Covrigea participă la toate întâlnirile PNL unde s-au făcut planuri de destabilizare a organizației județene PSD Ildov, pentru a se pierde alegerile”, a fost alt motiv de excludere.

LISTA EXCLUDERILOR DIN PSD ILFOV:

  • Iacob Petre - primar oraș Popești-Leordeni
  • Marian Ivan - primar oraș Pantelimon
  • Covrigea Gheorghe - primar comuna Berceni
  • Alin Todireanu -consilier județean
  • Petrică Stoian - consilier județean

Citește și: Camera Deputaților a votat noua lege a carantinării și izolării în epidemie: care sunt cele mai importante prevederi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.