Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Bosnia-Herțegovina, reținuți la Dresda: Polițiștii s-au crucit când au descoperit ce transportau străinii

agerpres
politisti Germania

Poliţia din Dresda, oraş în estul Germaniei, a iniţiat o anchetă, după ce a descoperit 17 grenade de mână într-un SUV parcat în apropiere de gara centrală a oraşului, au indicat forţele de ordine marţi, potrivit dpa, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Laura Codruța Kovesi! Meciul pierdut azi

Doi indivizi, în vârstă de 17 şi respectiv 28 de ani, au fost reţinuţi în legătură cu acest incident.

Poliţia a inspectat vehiculul în seara zilei de luni, după ce un agent de poliţie a observat că vehiculul era parcat ilegal. Cei doi tineri reţinuţi s-au dovedit a fi originari din Bosnia-Herţegovina şi se vor afla în custodia poliţiei până când forţele de ordine vor verifica dacă ei se aflau în mod legal pe teritoriul Germaniei.

La o primă verificare a maşinii s-a descoperit o cantitate de droguri, iar poliţia a decis să recurgă la un câine special dresat pentru căutări mai minuţioase. Câinele nu a descoperit însă alte droguri, ci grenadele de mână ascunse în spatele unor panouri.

Zona unde era parcată maşina a fost izolată, iar grenadele au fost ridicate pentru a vedea dacă prezintă vreo ameninţare.

Autorităţile spun că nu au nicio explicaţie deocamdată privind prezenţa dispozitivelor explozive în vehiculul celor doi tineri reţinuţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.