Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Galați au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de risc

Freepik.com
marijuana cannabis

Doi tineri din municipiul Galaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc, în urma unor percheziţii, informează, joi, Inspectoratul General al Poliţiei Române, potrivit agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Galaţi, împreună cu procurorii DIICOT - ST Galaţi, au efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Galaţi, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 80 de grame de marijuana, 1.300 de lei şi două telefoane mobile.

Percheziţiile au avut loc după ce, în aceeaşi zi, în cadrul unei acţiuni organizate pentru combaterea traficului de droguri de risc, două persoane au fost surprinse în flagrant delict, în timp ce ar fi tranzacţionat marijuana.

Doi bărbaţi, cu vârste de 20 şi 21 de ani, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.