Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Olt au fost arestaţi preventiv pentru trafic şi consum de droguri

canabis

Doi tineri în vârstă de 19 şi 21 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic şi consum de droguri. Poliţiştii din Olt au găsit drogurile în maşina în care se aflau aceştia, informează News.ro.

Potrivit Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii din oraşul Corabia au prins în trafic, luni, un tânăr de 21 de ani, din comuna Izbiceni, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism în care se aflau trei pasageri.

În autoturism poliţiştii au găsit 88 de pachete din hârtie, conţinând substanţe care ar fi putut fi droguri. La faţa locului au fost chemaţi poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, care au ridicat cele 88 de pachete din hârtie, care conţineau fragmente vegetale uscate, în vederea continuării cercetărilor.

În acest caz, procurorii DIICOT Olt au dispus reţinerea pentru 24 de ore a doi tineri, de 21 şi de 19 ani. Ulterior, ei au fost prezentaţi Tribunalului Olt, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, pentru trafic şi consum de droguri şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.