Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Sălaj care ar fi falsificat bancnote de 100 de euro, audiaţi de poliţişti, unul fiind reţinut

europafm.ro
teanc bani euro

Doi tineri din judeţul Sălaj, suspectaţi că au falsificat şi pus în circulaţie mai multe bancnote de 100 de euro, au fost depistaţi de poliţişti, unul fiind reţinut, miercuri dimineaţă, în urma unei acţiuni a Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate. Asupra sa s-au descoperit 1.100 de euro, susceptibili a fi falşi, scrie AGERPRES.

Citeşte şi: O tenismenă celebră a identificat MAREA GREŞEALĂ făcută de Halep în finala Australian Open. Decizia care a COSTAT-O pe româncă titlul de Grand Slam

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au depistat, pe raza judeţului Sălăj, doi tineri bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tentativă la înşelăciune, falsificare de monede străine şi punerea în circulaţie de valori străine falsificate.

Cei doi, unul de 25 de ani şi celălalt de 35 de ani, ambii din Sălaj, sunt bănuiţi că în cursul anului 2016 au pus în circulaţie, în Maramureş, opt bancnote false de 100 de euro.

”În urma acţiunii desfăşurate azi (miercuri – n.r.), poliţiştii au găsit asupra unuia dintre cei doi sălăjeni 1100 euro, susceptibili a fi falşi. Banii au fost ridicaţi în vederea continuării cercetărilor, iar faţă de unul dintre suspecţi s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliţia Judeţeană Maramureş.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.