Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O tenismenă celebră a identificat MAREA GREŞEALĂ făcută de Halep în finala Australian Open. Decizia care a COSTAT-O pe româncă titlul de Grand Slam

www.reuters.com
Simona Halep

Martina Navratilova, fost lider WTA şi câştigătoare a nu mai puţin de 18 trofee de Mare Şlem, a identificat marea greşeală făcută de Simona Halep în finala de la Australian Open, pierdută cu 6-7(2), 6-3, 4-6 în faţa danezei Caroline Wozniacki.

Citeşte şi: Kovesi, trasă la RĂSPUNDERE după excluderea lui Negulescu. Victor Ciutacu o SOMEAZĂ pe şefa DNA să explice susţinerea pentru Portocală

La 4-3 şi serviciul pentru Simona în setul decisiv, Wozniacki a cerut un timeout medical pentru probleme la genunchiul drept, iar cehoaica îi reproşează Simonei că nu a reuşit, în pauza de câteva minute, să rămână conectată la ritmul meciului: "Simona trebuia să se mişte mai mult pe teren când Wozniacki a luat pauză medicală. Trebuia să facă nişte mişcări care să o ţină în ritm, dar ea a stat timp de 5-6 minute şi n-a făcut nicio mişcare. Poate nu avea energia necesară, dar tot trebuia să se mişte, pentru că, aşa, şi-a pierdut complet ritmul!", a spus Navratilova, pentru Eurosport, scrie MEDIAFAX.

Într-o analiză a meciului, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din istorie a decretat că victoria lui Wozniacki a venit meritat, daneza primind laude pentru modul în care a jucat punctele importante ale finalei: "Halep a fost mai agresivă şi a avut mai multe puncte câştigătoare, dar jucătoarea care şi-a păstrat calmul a câştigat. Wozniacki a meritat să câştige pentru că a fost mai bună în punctele decisive", a mai declarat Navratilova.

Recunoscută pentru părerile sincere, Navratilova a fost cea care i-a luat apărarea Simonei în conflictul cu Adidas: "E ridicol! Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Adidas, dar un bărbat nu ar fi păţit niciodată asta. Sunt sigură că Simona va găsi un sponsor, dar faptul că nu are deja unul e de neînţeles şi incredibil pentru mine! Sper că cei de la Adidas regretă acum. Iar dacă Simona nu-şi va găsi un sponsor înseamnă că ceva este într-adevăr în neregulă cu tenisul! Care e problema? Pentru că este româncă? Pentru că nu e înaltă şi blondă? Simona este o femeie remarcabilă, cu o mare personalitate!", spunea cehoaica, înaintea ultimului act de la Melbourne.

Citeşte şi: UDMR, decizie de ULTIM MOMENT privid colaborarea cu PSD-ALDE: Ce au hotărât liderii maghiarilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.