Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri din Vaslui, reţinuţi pentru trafic de droguri de risc

houstonchronicle.com
extradare catuse

Doi tineri au fost reţinuţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în urma unor percheziţii în oraşul Vaslui, poliţiştii ridicând aproximativ 50 de grame de droguri de la aceştia.

Citeşte şi: Cristoiu, critici FURIBUNDE după clasarea dosarului Alro Slatina: 'Unul dintre cele mai mari JAFURI din istoria României..'

Potrivit unui comunicat remis miercuri de IGPR, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor DIICOT - BT Vaslui, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au efectuat, marţi, cinci percheziţii domiciliare, în oraşul Vaslui, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 - 2017, doi bărbaţi, de 28, respectiv 30 de ani, din municipiul Vaslui, ar fi procurat, deţinut şi pus în vânzare droguri de risc. Bărbatul de 30 de ani şi-ar fi pus la dispoziţie locuinţa pentru consum ilicit de droguri. În urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ 50 de grame de materie vegetală de culoare verde", se menţionează în comunicatul de presă.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi 24 de ore, bărbatul de 28 de ani fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, iar cel de 30 de ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi punerea la dispoziţie, cu ştiinţă, a unei locuinţe pentru consum ilicit de droguri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.