Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri răniţi într-un accident produs pe DN 73 - Șoferul nu avea permis de conducere

ziuadevest.ro
Accident pompieri

Doi tineri au fost răniţi, marţi, în localitatea argeşeană Schitu Goleşti, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un podeţ şi s-a răsturnat, poliţiştii constatând că şoferul nu avea permis de conducere, potrivit Agerpres.

"Din primele cercetări efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că un bărbat de 26 de ani din Stâlpeni, care conducea un autoturism pe DN 73, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un podeţ, după care s-a răsturnat. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere şi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

Conform aceleiaşi surse, din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului şi vătămarea corporală gravă a pasagerului din dreapta faţă, un bărbat de 27 de ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral grav.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, pasagerul era în comă şi a fost transportat de urgenţă la o unitate medicală.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările continuând pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.