Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri, răniţi într-un accident rutier produs la Piatra Şoimului - Șoferul era beat

accident microbuz

Doi tineri au fost răniţi într-un accident rutier care s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Piatra Şoimului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, potrivit Agerpres.

Şoferul, care este una dintre victime, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Piatra Şoimului, ce se deplasa din direcţia Roznov spre Neguleşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se afla staţionat, fiind proiectat ulterior în rigola din faţa unui imobil. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei tinere în vârstă de 21 de ani, pasager în autoturismul în cauză", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.