Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tineri suspectați că ar fi furat din locuinţe bunuri de 300.000 de lei au fost arestați preventiv

catuse politie

Doi tineri suspectaţi că ar fi dat mai multe spargeri de locuinţe, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de circa 300.000 de lei, au fost arestaţi preventiv, după ce fuseseră reţinuţi de poliţie în urma unor percheziţii efectuate la domiciliile lor, au anunţat, marţi seara, reprezentanţii IPJ Vâlcea.

"La data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii au descins în comuna Amărăşti şi municipiul Râmnicu Vâlcea, la locuinţele unor tineri bănuiţi de comiterea de infracţiuni de furt calificat, în datele de 25 august a.c. şi 12 noiembrie a.c., fiind ulterior puse în aplicare două mandate de aducere. În fapt, aceştia ar fi pătruns fără drept în locuinţele unor persoane fizice din comuna Amărăşti, respectiv comuna Dănicei, judeţul Vâlcea, şi ar fi sustras bani, bijuterii, ceasuri şi laptopuri, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 300.000 de lei", au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Marţi, tinerii au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru furt calificat, măsură admisă de magistraţii râmniceni în urma probatoriului administrat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, care coordonează cercetările în acest dosar, potrivit Agerpres.

În total, au fost efectuate trei percheziţii domiciliare la care au participat poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Secţiei 3 Poliţie Suteşti şi ai Serviciului Criminalistic, cu sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale, a Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor, a luptătorilor SAS din cadrul IPJ Vâlcea şi a jandarmilor de la IJJ Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.