Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi tulceni au dosare penale pentru fapte de violență domestică după ce și-au lovit soțiile

M375/0009

Jandarmii au intervenit la finele săptămânii trecute, în municipiul Tulcea, în două cazuri de violenţă domestică, iar doi bărbaţi s-au ales cu dosar penal după ce şi-au lovit soţiile, a anunţat luni, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ), potrivit Agerpres.

Primul caz s-a înregistrat sâmbătă, în parcarea unei firme, unde o femeie, aflată în proces de divorţ, a fost agresată fizic şi insultată de soţul ei care i-a luat telefonul mobil atunci când a plecat.

"Persoana în cauză nu a fost identificată la faţa locului, însă jandarmii au procedat la stabilirea identităţii şi întocmirea actelor de sesizare pentru săvârşirea infracţiunilor de 'Lovirea sau alte violenţe' - faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193, alin. (1), Cod Penal, raportat la 'Violenţă în familie' faptă prevăzută şi pedepsită de art. 199, alin. (1), Cod Penal şi 'Furt' faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 alin. (1) Cod Penal", a anunţat IJJ.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

Al doilea caz a fost semnalat duminică după-amiază, agresiunea fiind înregistrată pe fondul consumului de alcool.

"Jandarmii au stabilit faptul că cei doi soţi se aflau în proces de divorţ, iar pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi a consumului de alcool, soţul şi-a agresat fizic soţia, lovind-o cu pumnul în zona feţei", se arată în sursa menţionată.

Şi în acest caz, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de "lovire sau alte violenţe".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.