Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi turci, cercetaţi după ce au încercat să introducă în România parfumuri de 400.000 de lei

Mediafax.ro
parfumuri,

Doi turci, ambii în vârstă de 25 de ani, sunt cercetaţi penal după ce au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încercau să introducă în România, prin PTF Giurgiu, peste patru mii de parfumuri şi alte bunuri pentru care nu deţineau documente legale de provenienţă, potrivit Agerpres.

"Cu ocazia controalelor specifice efectuate pe sensul de intrare în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit disimulate printre bagajele aflate în cala a două autocare, peste patru mii de bunuri, constând în articole de parfumerie şi vestimentare, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că bunurile descoperite aparţin unor cetăţeni turci, ambii cu vârste de 25 ani. Persoanele în cauză nu deţineau documente de provenienţă pentru produsele menţionate anterior', se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ITPF Giurgiu.

Bunurile, estimate la o valoare de aproximativ patru sute de mii de lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, autorităţile efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluţii legale prin unitatea de parchet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.