Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doi veterani din al Doilea Război Mondial au fost decorați de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul "Virtutea Militară" în grad de Cavaler

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de decorare a veteranilor de război Caragea C. Mircea - contraamiral în retragere şi Dula Gh. Ioan - căpitan în retragere, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Care sunt tarifele rovinietei din 2019

Astfel, în semn de "apreciere pentru importantele servicii militare aduse României în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru vitejia şi spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere militare, precum şi pentru exemplara sa conduita civică", şeful statului a conferit Ordinul "Virtutea Maritimă" în grad de Ofiţer cu însemn de pace, pentru militari, contraamiralului în retragere Caragea C. Mircea, veteran de război.

De asemenea, în semn de "apreciere pentru importantele servicii militare aduse României în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru ţinuta morală de care a dat dovada de-a lungul timpului", preşedintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul "Virtutea Militară" în grad de Cavaler cu însemn pentru militari, de pace, căpitanului în retragere Dula Gh. Ioan, veteran de război.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.