Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doina Federovici de la PSD Botoşani o laudă pe Viorica Dăncilă: Noul premier va asigura o mai bună relaţie şi dialog cu Comisia Europeană

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Botoşani, senatorul Doina Federovici, şi-a manifestat, miercuri, satisfacţia pentru faptul că PSD a oferit României prima femeie prim-ministru din istoria sa. "La 100 de ani de la fondarea statului naţional unitar român, România va avea prima femeie prim-ministru din istorie", a afirmat Federovici, anunţă Agerpres.

Liderul social-democrat din Botoşani este convins că România va avea beneficii de pe urma noului premier al României, pe motiv că Viorica Dăncilă va îmbunătăţi relaţiile cu Uniunea Europeană.

"Un prim-ministru precum Viorica Dăncilă, cu experienţă consistentă în Parlamentul European, este un avantaj pentru România; va asigura o mai bună relaţie şi dialog cu Comisia Europeană, va determina o pregătire mai rapidă şi mai consistentă a ţării pentru preluarea, în 2019, a preşedinţiei Consiliului Uniunii", a declarat, pentru AGERPRES, Federovici.

Totodată, Doina Federovici apreciază că Dăncilă este "o personalitate aptă şi deschisă spre dialog, deloc conflictuală şi din această perspectivă oferă o garanţie pentru o comunicare corectă, echilibrată şi eficientă".

"Domnia sa îşi asumă programul de guvernare PSD-ALDE, respectarea obiectivelor strategice privind deficitul sub 3%, alocarea a 2% din PIB pentru apărare, creşterea investiţiilor, politicile sociale şi fiscal-economice", a adăugat preşedintele PSD Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.