Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în cea mai bogată familie regală din Europa: Cel mai tânăr fiu al prinţului Liechtensteinului a murit subit

zi-de-zi.ro
lumanare

Cel mai tânăr fiu al prinţului care domneşte în Liechtenstein, Hans-Adam al II-lea, Constantin, a murit subit marţi la vârsta de 51 de ani, anunţă miercuri într-un comunicat casa princiară, relatează AFP, conform news.ro.

”Casa Princiară vă anunţă cu regret decesul neaşteptat al prinţului Constantin de Liechtenstein la 5 decembrie 2023”, se arată în comunicat, în care nu este precizată cauza decesului.

Constantin era al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul acestui mic principat bogat, situat între Austria şi Eleveţia, cu aproximativ 40.000 de locuitori.

Fratele său mai mare, prinţul moştenitor Alois, este cel care-i va succede lui Hans-Adam al II-lea la conducerea Liechtensteinului.

Constantin lasă în urma sa o soţie, prinţesa Marie de Liechtenstein, şi copii, prinţul Moritz, prinţesa Georgina şi prinţul Benedikt, deplânge casa princiară.

El a fost preşedintele Consiliului de Supraveghre a Liechtenstein Group, cel mai mare grup bancar privat şi de gestionare de active care aparţine unei familii regale din lume, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.