Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în Iaşi după ce o tânără de 21 de ani a murit într-un accident rutier: Maşina în care se afla a intrat pe contrasens şi a izbit un alt autovehicul

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

O tânără a murit, iar o alta a fost grav rănită, într-un accident petrecut, marţi, în judeţul Iaşi, după ce maşina condusă de una dintre ele a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autoturism care venea din sens opus. Cele două tinere, de 21 de ani, se aflau într-un autoturism Hyundai cu care se deplasau către Iaşi, ambele fiind studente.

Pe raza localităţii Cârlig, maşina a derapat într-o curbă, în condiţiile în care şoseaua era umedă, iar autoturismul a ajuns pe contrasens, fiind izbit violent de un alt autovehicul, marca Volkswagen. În urma impactului, tânăra aflată pe scaunul in dreapta a murit, în timp ce şoferiţa a fost transportată cu ambulanţa la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Medicii afirmă că are ruptură de splină, dar că este conştientă.

Din primele investigaţii ale poliţiştilor rutieri, maşina în care se aflau cele două tinere rula cu viteză mare. Anchetatorii au dechis dosar penal în acest caz, pentru vătămare din culpă, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.