Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în lumea culturală: A murit după ce a ieşit de pe scenă

F. P.
lumanare doliu

Spectacolul „Valentin și Valentina” organizat sâmbătă, 13 februarie, pe scena Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chişinău a avut un sfârșit tragic. După tradiționalul spectacol organizat de Zilei Îndrăgostiților, în culisele instituției s-a stins din viață directorul Palatului. Valentin Goga a suferit un infarct după o evoluție la nai pe scenă, scrie EA.md.

Valentin Goga era recunoscut nu doar pentru funcția de director general al Organizaţiei Concertistice şi de Impresariat „Moldova-Concert”, pe care o deținea, ci și pentru merituoasa activitate în cadrul trupei „Noroc” în calitate de percuționist.

Și-a început activitatea în calitate de manager încă în 1991, fiind mai întâi director adjunct al Filarmonicii de Stat, apoi director adjunct al Centrului Republican de Cultură şi Artă. A fost numit director general al OCI „Moldova-concert” în 1995, chiar de la inaugurarea instituției.

În 2012, Valentin Goga a fost decorat de către Mitropolitul Vladimir cu Ordinul „Paisie Velicikovski”, gr. II, pentru susținerea și contribuția adusă de-a lungul timpului pentru organizarea concertelor de muzică duhovnicească, a conferințelor și altor evenimente cu caracter ortodox.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.