Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în lumea Dreptului: A murit profesorul Emil Molcuţ

lumanare doliu

Miercuri, 10 martie 2021, a murit profesorul Emil Molcuț, profesor titular al Facultății de Drept din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu”, autor a numeroase cărţi şi materiale de studii, în special de Drept roman şi Istoria statului şi dreptului român, anunţă juridice.ro.

Născut în 1940, profesor univ. dr. Emil Molcuţ a început activitatea didactică în anul 1961, în cadrul Universităţii din Bucureşti, având funcţia de preparator universitar. A parcurs apoi toate treptele universitare, obţinând titlul de profesor universitar doctor în anul 1992. A fost titular al Facultății de Drept din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu” şi asociat în cadrul Catedrei de ştiinţe penale şi drept public al Facultății de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu, contribuind la dezvoltarea teoretică a conceptelor, instituţiilor şi fundamentelor dreptului roman.

Emil Molcuţ a publicat peste 30 de cărţi, monografii, materiale de studii, 24 de articole publicate în reviste cu ISBN şi a participat la 40 de conferinţe interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.