Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU în lumea filmului: Un mare actor din Naşul a încetat din viaţă / VIDEO

lumanare doliu

Actorul american Abe Vigoda, devenit celebru pentru interpretarea detectivului Phil Fish în serialul "Barney Miller" şi pentru un rol în filmul "Naşul / The Godfather", a murit marţi, la vârsta de 94 de ani, informează ABC News.

Citeşte şi: America şi Europa se pregătesc de invadarea unei țări: Vor să destructureze Statul Islamic (presă)

Fiica actorului, Carol Vigoda Fuchs, a declarat că Abe Vigoda a decedat marţi dimineaţă, în somn, în locuinţa sa din Woodland Park, în statul New Jersey. "A murit de bătrâneţe. Acest om nu a fost niciodată bolnav", a declarat Carol Vigoda Fuchs, potrivit AP. Născut în februarie 1921, Abe Vigoda a studiat la Şcoala de Artă Dramatică a Carnegie Hall, iar începând din anii 1950 a lucrat la teatre din oraşul New York şi în televiziune înainte de a fi solicitat de regizorul Francis Ford Coppola, în 1972, pentru un rol în filmul "Naşul / The Godfather", distins cu Oscar, spun cei de la mediafax.

Vezi şi: CRUZIME Statul Islamic a decapitat zeci de oameni...cu coasa

În acest film, Abe Vigoda a interpretat rolul lui Sal Tessio, un vechi prieten al lui Vito Corleone (interpretat de Marlon Brando). Succesul acestui film şi al "Naşul II / The Godfather II" au contribuit la creşterea celebrităţii actorului american. Ulterior, Abe Vigoda a interpretat rolul detectivului Phil Fish în serialul de comedie "Barney Miller", difuzat în perioada 1975 - 1982. Pentru acest rol, Abe Vigoda a fost nominalizat de trei ori pentru Premiul Emmy.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.