Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în lumea fotbalului și la Barcelona : a murit Marcos Alonso

doliu lumanare

Marcos Alonso, tatăl actualului jucător al Barcelonei, a murit astăzi la vârsta de 63 de ani. Marcos Alonso a fost unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Barcelonei, echipă alături de care a câștigat de 5 ori campionatul Spaniei.

Cauza decesului nu este încă cunoscută. În perioada în care a fost fotbalist, a jucat, printre altele, pentru Barcelona și Atlético. A avut două perioade la echipa alb-roșie, în timp ce la Atletico a jucat între 1982 și 1987.

S-a născut la 1 octombrie 1959 și a fost fiul unui alt jucător internațional, Marcos Alonso Imaz, cunoscut sub numele de „Marquitos”.

Debutul său în fotbalul mare a venit la o vârstă fragedă. Cu puțin timp înainte de a împlini 18 ani, a debutat în prima divizie. A făcut acest lucru cu echipa din orașul său natal, Santander. Marcos a jucat primul său meci în prima ligă cu Racing Santander pe 25 septembrie 1977.

La Santander a început o carieră de succes, care l-a făcut să fie selecționat de echipa națională a Spaniei și să câștige cinci titluri, toate cu Barcelona.

De asemenea, a mai câștigat o Cupa Cupelor (1984/85), o Cupă a Regelui (1983), o Supercupă a Spaniei (1983) și două Cupe ale Ligii (1983 și 1986).

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.