Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în muzica populară - O cunoscută cântăreață a murit! Colegii sunt în lacrimi: 'Astăzi am aflat cea mai cumplită veste'

myjourneytojesus.wordpress.com
lumanare

Interpreta de muzică populară şi profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu, Camelia Argint, a murit la vârsta de 54 de ani, după ce ar fi suferit un infarct, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La locuința artistei din Târgu-Jiu a ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi un echipaj de la Ambulanţa Gorj, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul Interpretei de muzică populară Camelia Argint.

„Într-adevăr, s-a intervenit cu un echipaj cu medic, medicii au făcut resuscitare la fața locului, dar a fost tardiv și nu s-a mai putut face nimic. Așa credem, că a fost infarct miocardic. Am înțeles că nu avea nicio problemă de sănatate. Se va depista sigur la autopsie", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, managerul SAJ Gorj, Constantin Mitroi.

Klaus Iohannis vs. Dacian Cioloş la prezidenţiale - Jocul politic 'decisiv' pe care îl pregătește USR

Apropiații cântăreței susțin că aceasta ar fi fost răcită în urmă cu câteva săptămâni.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00 și-ar fi anunțat soțul ca nu se simte bine și ar fi luat o pastilă împotriva răcelii, iar în timp ce se afla în baie i s-ar fi făcut rău. Bărbatul a reușit să o conducă în hol, unde ar fi găsit-o și echipajul de la Ambulanță.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, pentru moarte suspectă.

Zeci de mesaje au fost publicate de artiștii din județul Gorj pe pagina de Facebook a Cameliei Argint.

„Camiiiii, sunt la tine acasă și tu lipsești...
Ne-ai lăsat tuturor lacrimi și durere în suflet...
Prea devreme ne-ai părăsit, Cami...nu îmi găsesc cuvintele...Ai fost o mamă extraordinară pentru toată generația de copii care am crescut sub aripa ta protectoare ... Te vom iubi mereu", a scris interpreta de muzică populară Teodora Pană.

"Astăzi am aflat cea mai cumplită veste. M-ați învățat ce înseamnă muzica timp de trei ani. Ați fost prezentă și ne-ați făcut cei mai fericiți la cel mai frumos eveniment din viața noastră. Mi-ați promis că o să ne vedem la botez, iar astăzi am auzit că veți cânta printre îngeri, nu pot să cred că nu mai sunteți printre noi și nu o să vă mai văd niciodată. Odihnă veșnică, draga mea doamnă profesoară Carmen-Camelia Argint", este mesajul postat de o fostă elevă a profesoarei de canto de la Școala Populară de Artă din Târgu-Jiu.

Camelia Argint a fost profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu în ultimii 15 ani, perioadă în care a lansat sute de tineri talentaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.