Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în presa din România! A murit jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu: Avea doar 48 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu a încetat din viață. În presa din România domnește o atmosferă de doliu în urma trecerii la cele veșnice a acestui cunoscut profesional al mass-mediei, care s-a stins la vârsta de 48 de ani. Familie, prieteni apropiați și colegi de breaslă se află într-o stare de șoc profund, iar pe platformele de socializare se înmulțesc mesajele de tristețe din partea celor care l-au apreciat și i-au purtat dragoste.

Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu a încetat din viață vineri, pe 11 august, după o perioadă de peste o săptămână în care a fost în comă indusă. La momentul decesului, el avea 48 de ani, dintre care 30 i-a dedicat domeniului jurnalistic, iar ultimii 10 ani i-a petrecut în cadrul echipei Click!. Conform colegilor săi, în această întreagă perioadă, Gelu și-a desfășurat activitatea cu pasiune și afecțiune, fapt pentru care numeroase personalități din lumea showbiz-ului l-au apreciat în mod special.

Atât colegii, familia, cât și personalitățile publice care l-au cunoscut sunt profund afectațe de vestea tristă care a fost comunicată vineri. Dan Helciug este unul dintre cei care se numără printre aceștia și a ales să-și exprime tristețea printr-o postare pe Facebook, în care își exprimă regretele și își ia rămas bun de la "prețiosul său prieten".

„A plecat într-o lume mai bună… prietenul nostru drag, jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu… Dumnezeu să te ghideze spre Lumina Lui… Ai fost un om cu un suflet de aur…. O să ne lipsești tare„, este mesajul artistului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.