Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în presă - jurnalistul interzis în pandemie a murit; era un critic acerb al președintelui Klaus Iohannis (presă)

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Jurnalistul sibian Marius Albin Marinescu a încetat din viață. Este informația publicată de gazetarul Bogdan Tiberiu Iacob în Inpolitics.ro. Marinescu a fost în activitatea sa un critic acerb al președintelui Klaus Iohannis. Jurnalistul ar fi murit la domiciliul său din Sibiu, după o lungă suferință.

Marinescu, redactor-șef al revistei, devenit ulterior doar site, ”Justițiarul”, din Sibiu, a fost primul ziarist interzis de Grupul de Comunicare Strategică condus de Andi Manciu, în primăvara acestui an.

„Totodată, el este și autor al celor mai spectaculoase dezvăluiri, în timp, despre actualul președinte, încă de pe vremea cînd acesta era primar la Sibiu. E vorba în special de afacerile cu case ale lui Iohannis și ale soției sale, dezvăluiri făcute într-o perioadă în care aproape toată presa sibiană îi cînta doar osanale actualului președinte.

În urmă cu mai mulți ani, Albin Marinescu i-a fost chiar contracandidat lui Iohannis la primăria Sibiu, din partea PNȚCD, ulterior el consolidîndu-și poziția, prin zeci de articole, de cel mai îndîrjit critic al lui Klaus Iohannis și autor, chiar, al unor plîngeri penale împotriva acestuia”, relatează Bogdan Tiberiu Iacob în Inpolitics.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.