Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în presa românească - Un cunoscut jurnalist de la Evenimentul Zilei a murit chiar în ziua în care ziarul la care lucra a împlinit 30 de ani

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Jurnalistul Vlad Teodorescu de la Evenimentul Zilei s-a stins în urma unui infarct chiar. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Petrișor Cană.

„Chiar în ziua în care Evenimentul zilei a împlinit 30 de ani am aflat că s-a stins din viață un alt camarad de presa: Vlad Teodorescu”, a anunțat jurnalistul Petrișor Cană.

„Jurnalist hârșâit prin presa cotidiană până la cel mai înalt nivel. Un om bun. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”, a mai scris acesta despre ziaristul profesionist din generația post-decembristă care s-a ocupat și de ediția EVZ de Basarabia.

Cauza morții: stop cardio-respirator după un infarct masiv. Decesul s-a petrecut la Spitalul Floresca unde medicii au încercat să-l salveze. Înmormânarea va avea loc luni, 6 iunie 2022, la orele 11, la Cimitirul Sfânta Vineri de pe Calea Griviței din București, unde trupul cunoscutului ziarist se află deja depus, la Capela Cimitirului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.