Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu în sportul românesc: A murit fotbalistul de 17 ani din Buzău care a rămas fără un picior, după ce a încercat să sară un gard

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Denis, tânărul fotbalist din Buzău care a suferit amputarea piciorului în urma unei încercări de a sări peste un gard, a încetat din viață.

Tragicul eveniment a adus o durere profundă familiei și prietenilor lui Denis, care în continuare își păstrează speranța că totul nu este decât un coșmar.

Denis Porumb, un tânăr din comuna Cochirleanca, județul Buzău, se juca fotbal alături de alți tineri pe o străduță din sat. În timpul jocului, mingea a ajuns în curtea școlii, iar el a mers să o recupereze, fără să-și dea seama de pericolul care urma să-i schimbe viața. O bucată de fier beton i-a străpuns piciorul, secționându-i artera femurală și vena iliacă, conform informațiilor furnizate de localnici.

Imediat, copiii au chemat o asistentă de la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), care locuia în zonă, iar ea i-a acordat primul ajutor tânărului după ce acesta a leșinat. Denis a fost apoi transportat la UPU al Spitalului Județean Buzău, unde a primit tratament intravenos. Ulterior, el a fost transferat la Spitalul de Urgență Floreasca din București, unde i s-a amputat piciorul. Starea lui este în continuare critică, având nevoie de transfuzii de sânge pentru a supraviețui.

Zilele trecute, cunoscuții lui Denis lansau zeci de apeluri pe internet pentru a găsi donatori de sânge, iar adolescentul să poată fi salvat.

„Verisorul meu, Denis Gabriel Porumb, are nevoie de donatori de sânge pentru transfuzii. A suferit un accident şi este acum la Spitatul Floreasca din Bucureşti. Va rugam din suflet, pentru cine doreşte sa meargă la orice centru de donare sa doneze sange pentru el. Important sa specificaţi numele lui şi spitalul unde este internat. Va rog din suflet, sa distribuiţi masiv acest mesaj. Din ce am înţeles la Buzău, abia luni dimineaţa au deschis la centrul de donare. Va mulţumim!”, scris verișorul lui Denis, zilele trecute, pe Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.