Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU la Casa Regală: Cel mai tânăr văr primar al Regelui Mihai I A MURIT

Facebook/ Marius Manea
regele mihai avion

Custodele Coroanei deplânge moartea celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I, Paul Bandram, "o personalitate discretă, generoasă şi profund legată de familie".

"Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu mare tristeţe trecerea la cele veşnice a celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I, Paul Bandram. Paul Brandram fost o personalitate discretă, generoasă şi profund legată de familie. Majestatea Sa şi Principele Radu au trimis o scrisoare de condoleanţe soţiei celui dispărut, dna Katherine Brandram. Dumnezeul să-l odihnească în pace!", informează site-ul romaniaregala.ro.

Citește și: Se pregătește execuția președintelui Academiei Române? Cine nume controversat ar fi în cărți pentru postul de președinte

Potrivit sursei citate, fiu al Alteţei Sale Regale Principesa Ecaterina a Greciei şi Danemarcei (sora mezină a Reginei-Mama Elena) şi a lui Richard Brandram, ofiţer în Armata Marii Britanii, Paul Brandram s-a născut la 1 aprilie 1948 şi a profesat întreaga sa viaţă în City of London, în domeniul financiar şi bancar.

"Majestatea Sa Margareta şi surorile sale au cunoscut bine pe vărul tatălui lor, care era apropiat ca vârstă de primele fiice ale regelui, Margareta şi Elena. Paul Brandram a fost adesea invitat de mătuşa sa, Regina-Mamă Elena, la Villa Sparta de la Florenţa, ocazii cu care se revedea cu Regele Mihai, Regina Ana şi întreaga familie. Majestatea Sa Margareta, care a locuit la Villa Sparta, a petrecut vacanţele împreună cu Principesa Ecaterina şi fiul ei, Paul", mai informează romaniaregala.ro.

Citește și: Descindere în forță a Poliției la proprietarii de restaurante și terase. Au fost puși să semneze că nu deschid terasele de săptămâna viitoare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.