Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Doliu la Platul Bukingham - Prima Reacție a lui Donald Trump după decesul Prințului Philip

USNews
Donald Trump

Fostul preşedinte american, Donald Trump, i-a adus un omagiu, vineri seară, prinţului Philip din Marea Britanie, "un om care a întruchipat sufletul nobil şi spiritul mândru al Marii Britanii", o "pierdere de neînlocuit" pentru poporul britanic, notează mediafax.

"Lumea este în doliu la moartea Prinţului Philip, un om care a întruchipat sufletul nobil şi spiritul mândru al Marii Britanii şi al Organizaţiei Commonwealth. Este o pierdere de neînlocuit. A definit demnitatea şi graţia britanică. A personificat atitudinea rezervată şi tăcută, forţa rezistentă şi integritatea de neclintit a Marii Britanii. Exemplul său excepţional în serviciul ţării, poziţia constantă şi patriotismul vor fi cele mai mari moşteniri ale sale", a declarat Donald Trump, conform unui comunicat citat de publicaţia The Hill.

Citește și: 20 de imagini care sintetizează viața prințului Philip: de la copilărie la bătrânețe

Prinţul Philip, soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a decedat vineri dimineaţă, la vârsta de 99 de ani. Ducele de Edinburgh a murit la Castelul Windsor. "Cu profundă tristeţe, Majestatea Sa Regina a anunţat moartea iubitului ei soţ, Alteţa Sa regală prinţul Philip, duce de Edinburgh. Alteţa Sa regală a decedat în pace în această dimineaţă, la Castelul Windsor", a comunicat Palatul Buckingham.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.