Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DOLIU - Un cunoscut actor de comedie a fost descoperit mort în locuința sa

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Actorul de comedie și cântărețul britanic Freddie Starr a fost descoperit mort, joi, în locuința sa din Mijas, Costa del Sol, Spania, fiind probabil victima unui infarct, potrivit The Guardian, scrie Mediafax.

Actorul, care avea 76 de ani, a fost descoperit mort de persoana care se ocupa de îngrijirea sa, în apartamentul său din Costa del Sol, unde se mutase în urmă cu doi ani.

Informația despre decesul artistului a fost confirmată de managerul acestuia pe rețeaua de socializare online Facebook.

Originar din Merseyside, Starr a fost solistul trupei Midnighters în anii 1960s și a devenit celebru la începutul anilor 1970, după ce a apărut în show-ul de talente "Opportunity Knocks" și în emisiunea "Royal Variety Performance".

Citește și: Instagram BLOCHEAZĂ hashtag-uri care răspândesc informaţii false legate de vaccinare

În anii 1990, apărut în mai multe emsiuni TV, precum "Freddie Starr" (1993 - 1994), "The Freddie Starr Show" (1996 - 1998) și "An Audience with Freddie Starr", în 1996. În 1999, a prezentat emisiunea concurs "Beat the Crusher".

Starr era celebru și pentru comportamentul său excentric și imprevizibil. În 1986, s-a aflat pe prima pagină a ziarelor pentru că ar fi mâncat un hamster, dar, în autobiografia sa lansată în 2001, "Unwrapped", Starr a negat povestea.

În 2011, a participat la reality show-ul ITV "I’m a Celebrity ... Get Me Out Of Here!:, dar a renunțat la scurt timp după ce a făcut o alergie și a fost transportat la spital.

În 2012, a fost reținut de poliție și apoi eliberat pe cauțiune, în urma unei acuzații de abuz sexual. La 18 luni de la debutul investigației, a scăpat de acuzații, din cauza cărora, însă, ajunsese în pragul sinuciderii. A dat-o în judecată pe femeia care l-a acuzat, dar a pierdut procesul, în urma căruia a și decis să se mute în Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.