Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dolj: Spitalul Municipal Filantropia din Craiova s-a deschis pentru pacienţii non-COVID

nationalgeographic.org
virus coronavirus covid covid-19 vaccin

Spitalul Municipal Filantropia din Craiova s-a deschis, marţi, pentru pacienţii non-COVID, pentru care au fost create circuite separate, notează Agerpres.

Potrivit unui anunţ făcut de Primăria Craiova, pacienţii suspecţi şi pozitiv COVID vor avea sector medical cu circuit complet separat.

"Spitalul Municipal Filantropia îşi deschide porţile, de astăzi, pe circuitele pentru pacienţii non-COVID. Au fost create circuite distincte pentru pacienţii non-COVID, dar şi un sector medical cu circuit complet separat pentru pacienţii suspecţi şi pozitiv COVID. Secţiile funcţionează la întreaga capacitate", a anunţat Primăria Craiova, în subordinea căreia se află Spitalul Municipal Filantropia.

Începând cu această modificare de structură, secţia de Cardiologie şi Departamentul de Primiri Urgenţe s-au mutat în clădirea din cartierul Sărari. De asemenea, îşi reiau activitatea secţiile de Pediatrie, dar şi Clinica de recuperare şi reabilitare medicală, care va oferi de acum şi servicii medicale de recuperare pentru pacienţii post COVID.

În ultimele două săptămâni, în Dolj s-au înregistrat zilnic cel mult două persoane nou infectate, iar în ultimele 24 de ore nu a mai fost depistat niciun caz. În Dolj, erau internate, marţi, 16 persoane cu COVID-19, dintre care 15 la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Craiova şi una la Spitalul din Băileşti.

Spitalul Municipal Filantropia din Craiova a fost desemnat ca unitate suport COVID încă din primăvara anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.