Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz a IZBUCNIT la adresa fostului ofițer SRI care îl consilia pe Robu: E FOARTE DEPARTE de valorile europene ale acestui oraș

dominic fritz

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a declarat, miercuri, că situaţia de la SC Pieţe SA, din subordinea municipalităţii, este dezastruoasă, echipamente de peste 200.000 de lei "au dispărut", iar actualul director, Ionuţ Nasleu, este un personaj "foarte departe de valorile europene ale unui oraş ca Timişoara" şi trebuie să părăsească funcţia.

Săptămâna viitoare se va organiza o adunare generală a acţionarilor, pe această speţă, conform Agerpres.

Citește și:  GRAFICE din mai multe țări: masca NU ajută la nimic. Numărul cazurilor a BUBUIT, după impunerea obligativității

 

"Noi (el şi USR PLUS, n.r.) credem că Ionuţ Nasleu nu are ce căuta la direcţiunea Pieţe SA. Vorbim despre lucruri destul de serioase, dincolo de incendiul de săptămâna trecută, au dispărut echipamente de peste 200.000 de lei. A preluat această companie pe profit şi în nici doi ani a dus-o în pragul unui dezastru financiar. Acesta nu a început doar cu pandemia, ci cu mult timp înainte, din 2019. Pe scurt, este un dezastru la Pieţe", a afirmat Dominic Fritz, într-o conferinţă de presă.

Edilul a adăugat că atât primăria cât şi "prietenul personal" al şefului de la Pieţe SA, fostul edil Nicolae Robu, nu au făcut nimic în ultimii ani pentru modernizarea pieţelor din oraş.

"Sunt conştient că primăria şi prietenul personal al lui Ionul Nasleu, domnul Robu, nu au făcut investiţii în pieţe, nu a existat vreo strategie despre pieţele Timişoarei, despre ce ar trebuie să fie o piaţă într-un oraş modern, ca Timişoara. Acum, nimeni nu este surprins că aceste strategii nu pot să vină de la un personaj ca Ionuţ Nasleu, care este un personaj foarte departe de valorile europene ale unui oraş ca Timişoara. Eu, ca şi colegii mei USR PLUS din Consiliul Local, cred că domnul Nasleu nu are ce căuta acolo", a detaliat primarul Dominic Fritz.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un incendiu care a pornit de la suprasolicitarea instalaţiei electrice, prin folosirea de aparate de încălzit, a mistuit hala de flori a Pieţei "Timişoara 700" din zona ultracentrală a oraşului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.