Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz jubilează după ce dosarul său pentru abuz în serviciu a fost clasat: 'Instanţa a decis definitiv că am avut dreptate'

Express de Banat
Dominic Fritz

Primarul Dominic Fritz a anunţat, miercuri, clasarea dosarului pentru abuz în serviciu deschis împotriva sa de către un director din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara, după ce Fritz a început procesul de restructurare a instituţiei. Edilul timişorean afirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că ştie că miza dosarelor şi a proceselor de acest fel care îl vizează nu este intimidarea sa, ci "semănarea de neîncredere".

"Imediat după ce am câştigat alegerile, chiar înainte să depun jurământul, am primit primele 'avertizări' că mă voi trezi cu plângeri penale dacă încerc să reformez Primăria. Iar după ce am pornit reorganizarea prin care mai mulţi şefi şi-au pierdut puterea, mi s-a transmis că trebuie să am grijă să nu dau cu piciorul în câine dacă nu ştiu 'cine îl ţine de lanţ'. Pe mine nu m-au impresionat niciodată aceste ameninţări. Ştiu că miza dosarelor şi proceselor nu e intimidarea mea, ci semănarea de neîncredere. Să genereze titluri de ştiri (de exemplu, 'Fritz audiat la poliţie!') care lasă urme pe reputaţia unui om, indiferent de rezultat. Să creeze impresia că nu există diferenţă între bine şi rău. Şi mai este o miză: să blocheze atât cât pot respectarea regulilor de către toţi, indiferent de cine ţine lanţul. Nu vor reuşi", a declarat Dominic Fritz, în postarea menţionată, relataeză Agerpres.

De asemenea, Dominic Fritz a anunţat că instanţa s-a pronunţat definitiv în favoarea sa în privinţa modalităţii de constituire a Comisiei de disciplină şi Comisiei paritare.

"Instanţa a decis definitiv că am avut dreptate când am constituit Comisia de disciplină şi Comisia paritară fără reprezentanţii sindicatului, pentru că el nu este reprezentativ. De fapt, acest sindicat reprezintă doar o mică parte a angajaţilor şi funcţionarilor Primăriei Timişoara", mai afirmă primarul Dominic Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.