Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz face AMENINȚĂRI după descinderile IPJ de la Colterm: NU voi ezita să aduc în fața justiției orice dovadă de corupție

NEWS.RO
Dominic Fritz

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, trece la amenințări după ce IPJ Timiș a descins la Colterm, compania locală de termoficare aflată în colaps financiar și amendată recent cu 20 de milioane de euro după ce primăria și guvernul nu au alocat 20 de milioane de euro pentru achiziționarea de certificate verzi.

"Salut faptul că organele statului au început să ancheteze acțiuni din trecut, care au prejudiciat Colterm și au adus-o în pragul insolvenței. Am aflat că acțiunea poliției, sub coordonarea procurorilor, vizează circumstanțele în care compania a încheiat, la începutul anului trecut, un contract cu o firmă privatã și verifică dacã acolo s-a produs o delapidare.

Sunt legendare în Timișoara informațiile privind căpușele din jurul companiei, Curtea de Conturi a constatat niște operațiuni la limita legii și nu voi ezita să aduc în fața justiției orice dovadă susceptibilă de corupție. Această abordare a deranjat deja multe grupuri de interese care au ca obiectiv ca la Colterm să nu se schimbe nimic, să continuãm să pompăm bani publici în ea, pentru ca aceștia să se scurgă în buzunare private și care acum sunt extrem de vocale în spațiul public.

Primăria Timișoara și societățile din subordinea Consiliului Local Timișoara vor fi întotdeauna deschise și vor colabora cu polițiștii și procurorii, astfel încât sã curãțãm administrația și societãțile statului de profitori", a declarat Dominic Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.