Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz își bagă coada în rotativa guvernului din luna mai: Nimeni nu va fi surprins

Express de Banat
Dominic Fritz

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz a declarat miercuri în emisiunea Talk News de la Prima News, despre rotaţia premierilor în coaliţia PSD-PNL, aşteptată în luna mai, că dacă nu se va întâmpla această rotativă, aşa cum a fost ea agreată între cele două partide, nimeni nu va fi surprins, mai ales că PSD are o istorie în a pleca de la guvernare cu un an înainte de alegeri, anunță News.ro.

”Cred că dacă nu se va întâmpla această rotativă aşa cum a fost ea agreată între cele două partide nimeni nu va fi surprins, mai ales că PSD are o istorie în a pleca de la guvernare cu un an înainte de alegeri”, a spus primarul Timişoarei.

Dominic Fritz a arătat că în interiorul celor două partide sunt tabere şi oameni care îşi fac calcule dacă le merge mai bine pentru cariera lor, în varianta de acum sau dacă ar putea fi schimbări şi la nivel de ministere.

”Românii din păcate simt că şi PSD şi PNL mai multe calcule îşi fac pentru propriile cariere şi interese decât pentru situaţia românilor, care este una dificilă, inflaţia a scăpat de sub control şi nu vedem un plan concret cum să o controlăm. Cred că este nevoie de un guvern care se gândeşte la români şi nu la propriile interese”, a menţionat edilul Timişoarei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.