Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Fritz: 'USR nu a reuşit să reaprindă speranţa. Oamenii vor să vadă că avem stomacul să mergem mai departe'

dominic fritz

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a declarat sâmbătă, la Prima TV, că că este mai greu pentru USR să îşi prezinte mesajul, în condiţiile în care cele două partide aflate la guvernare, PNL şi PSD, ”susţin un teatru în care simulează un constant conflict”, conform news.ro.

Întrebat de ce USR scade în sondaje, Dominic Fritz a explicat că USR nu a reuşit să reaprindă speranţa românilor că există o alternativă în politica din România.

”Da, eu cred că e clar că într-o situaţie în care cele două mari partide sunt împreună la guvernare, PSD şi PNL şi în acelaşi timp susţin un fel de teatru care simulează constant un conflict, opoziţie - putere în momentul ăsta, cred şi eu, pentru USR e mai greu să-şi articuleze mesajul şi în acelaşi timp, cred că putem s-o spunem deschis, există o dezămăgire şi o resemnare într-o bună parte a populaţiei despre politică în general şi USR nu a reuşit încă să reaprindă, să zicem, speranţa că există cu adevărat o alternativă la această imagine dezolantă pe care o are politica în România”, a declarat acesta.

„Orice succes în politica se bazează în primul rând pe tenacitate. Eu cred că cea mai importantă calitate politică este tenacitatea. Să reuşeşti politic, să cazi, să te ridici, să fi înjurat, să continui, să fi criticat, să te aperi şi să mergi mai departe, să ai oameni care nu mai cred în tine şi să te lupţi ca să recâştigi încrederea lor. Asta este o calitate politică. Şi USR, ca un partid tânăr, trebuie să meargă şi prin faze din asta. Oamenii vor să vadă, ăştia chiar se luptă pentru noi, ăştia chiar au stomacul şi tenacitatea să meargă mai departe şi nu pleacă la primul vânt care adie în faţa lor”, a mai spus Fritz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.