Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dominic Thiem s-a calificat în semifinalele Australian Open, după ce l-a învins pe Rafael Nadal

Dominic Thiem

Dominic Thiem (Austria; 5 ATP) s-a calificat în semifinalele Australian Open, după ce a produs surpriza și l-a învins pe Rafael Nadal (Spania; 1 ATP). Thiem s-a impus în patru seturi, cu scorul 7-6(3); 7-6(4); 4-6; 7-6(6), după un meci care s-a întins pe durata a patru ore și 14 minute, potrivit Mediafax.

Primele două seturi au fost foarte echilibrate, având loc patru break-uri, două pentru fiecare jucător. Doar că austriacul a stat mult mai bine la serviciu și l-a forțat pe Nadal să greșească mult la retur în tie-break. Setul trei a fost luat la limită de liderul clasamentului ATP, grație unui break făcut în ultimul game, la scorul de 5-4.

Citește și: Efect neașteptat al Brexit: lovitură de baros pentru Dacian Cioloș

Runda decisivă s-a încheiat la fel ca primele două, la tie-break. Dacă la statisticile legate de serviciu cei doi au fost apropiați la procentaje, diferența s-a făcut la retur, unde Dominic Thiem a ajuns la 56% la punctele câștigate pe cel de-al doilea și la 35% pe primul.

În semifinală, austriacul va juca împotriva lui Alexander Zverev (Germania; 7 ATP), cel care l-a învins, tot miercuri, pe Stan Wawrinka (Elveția; 15 ATP). În cealaltă semifinală se întâlnesc Roger Federer (Elveția; 3 ATP) și Novak Djokovic (Serbia; 2 ATP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.