Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Domnule președinte Iohannis, vă cer să opriți amnistierea infractorului Dragnea!

george mioc

România a ajuns un sat fără câini în care hoții lui Dragnea pot jefui fără teamă.

Au distrus legile, au îngropat DNA-ul, i-au prigonit pe magistrații curajoși.

Lipsește doar nuca de pe coliva de la căpătâiul acestui dezastru: o amnistie pentru infractorul Dragnea. O amnistie care să-l scape de pușcărie, să-i șteargă prima condamnare și să-i permită să fie membru al Guvernului (premier, bineînțeles), ceea ce legea le interzice, acum, infractorilor.

„Este o istorie care nu se mai termină”, s-a văitat Dragnea, acum câteva zile. Infractorul-șef are dreptate, în felul său: mai toți colegii lui de grupare infracțională pot jefui liniștiți, doar el riscă pușcăria dacă faptele sale nu sunt șterse, prin amnistie.

Dincolo de ironie, este clar că, în ultimele zile ale anului, profitând de faptul că românii se pregătesc de sărbători, PSD pregătește ultimul asalt asupra Justiției. Lovitura finală. Momentul de la care nici un pesedist nu mai are de ce să se teamă de pedeapsă.

Își bat joc de milioane de români care muncesc pe brânci, își plătesc taxele și impozitele și văd că banii care ar trebui să ajungă la școli, spitale sau autostrăzi sunt sifonați în buzunarele baronimii pesediste. Pe vremea în care DNA-ul funcționa, iar legea era lege, hoții aveau de ce să se teamă. Dacă erau prinși, făceau pușcărie, așa cum au făcut Adrian Năstase, Dan Voiculescu sau Gigi Becali. DNA, evident, nu i-a prins nici pe departe pe toți, dar le mai băgase frica în oase.

Însă, azi, legea penală este masacrată astfel încât pedepsirea faptelor de corupție să fie aproape imposibilă. Pentru cei care încă nu au scăpat, precum Dragnea, PSD vrea să dea ordonanță de urgență. De ce? Pentru că ea produce efecte imediate, ireversibile. Chiar dacă ordonanța va fi declarată neconstituțională, efectele ei favorabile infractorilor vor rămâne.

Și ce face domnul președinte Iohannis în fața acestui dezastru anunțat de PSD? Nimic. Ba nu, va face ceva: luni, pleacă la Viena la un excepțional summit Africa-UE.

Domnule Iohannis, treziți-vă!

Veți fi luat pe sus cu tot cu hoții lui Dragnea!

În ianuarie 2017, când încă nu bătuseți palma cu infractorul din fruntea PSD, ați ieșit în stradă, alături de protestatari și v-ați dus peste guvernul Grindeanu, la Palatul Victoria. Între timp, ați „căzut la pace”: le-ați pus trei guverne, unul mai prost ca altul, și le-ați acceptat mai toate remanierile jenante.

Dar măcar acum încetați să vă bateți joc de milioanele de români care v-au votat! Nu ne mai tot explicați cât sunteți de neputincios! Nu sunteți neputincios, sunteți doar fricos și blatist.

Duceți-vă peste Guvern. Zi de zi. Constituția vă oferă suficient spațiu de manevră ca să recurgeți la acest gest.

Chemați lumea în stradă și ieșiți alături de oameni.

Declanșați referendumul pentru Justiție, pe care îl tot anunțați din ianuarie 2017!

Dacă Dragnea reușește să impună o amnistie, s-a terminat cu Justiția și cu statul de drept, cât a mai rămas din ele...Va fi momentul în care românii vor ajunge la concluzia că dreptate nu se mai face decât cu furci și topoare, ca-n vremurile vechi.Și-i vor lua pe sus nu doar pe bandiții mafiei din Teleorman, ci și pe complicii lor.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.