Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump a avut la Londra o întâlnire cu premierul britanic Boris Johnson în care au discutat despre situația alianței militare NATO

The Economist
Donald Trump

Președintele american Donald Trump a declarat că a avut marți seară la Londra o întâlnire cu premierul britanic Boris Johnson în care au discutat despre situația alianței militare NATO și despre probleme comerciale, relatează site-ul agenției Reuters, potrivit Mediafax.

”Mi-a făcut plăcere întâlnirea mea de seara trecută cu premierul Marii Britanii Boris Johnson în Downing Street. Am discutat despre mai multe subiecte, inclusiv NATO și comerț”, a scris pe Twitter liderul de la Casa Albă.

La răndul său Boris Johnson a declarat că ”a avut o întâlnire foarte bună și au discutat despre viitorul NATO, ceea ce se întâmplă în Siria și mai multe alte chestiuni în materie de securitate”.

Întrebat fiind de ce a evitat să fie fotografiat alături de Trump, Johnson a declarat că va face mai tărziu fotografiii cu liderii NATO.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

Jiohnson, care se află în campanie înaintea alegerilor anticipate din 12 decembrie, i-a cerut zilele trecute să nu intervină în campanie. Presa britanică a sugerat că Johnson evită să fie văzut alături de Trump deoarece acesta este nepopulat în rândul britanicilor.

Johnson, care este gazda summitului NATO care se desfășoară zilele acestea la Londra, a avut de asemenea ântâlniri cu liderii Germaniei, Franței și Turciei penntru a discuta despre Siria, subliniind că după părerea sa este important ca alianța militară să se mențină unită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.